دانشکده ادبیات و زبان‌های خارجی

دانشکده‌ی ادبیات فارسی و زبان های خارجی از سال ۱۳۹۱، پس از تفکیک از دانشکدهی ادبیات و علوم انسانی، فعالیتهای آموزشی و پژوهشی خود را رسما آغاز کرد. لازم به ذکر است که دانشکدهی ادبیات و علوم انسانی، درسال ۱۳۶۹، به عنوان دومین دانشکده دانشگاه کردستان تأسیس شد، اما فعالیتهای آموزشی خود را قبل از آن درسال ۱۳۵۴، با پذیرش دانشجو در رشته ی دبیری زبان انگلیسی، آغاز کرد. دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی درحال حاضر شامل ۴  گروه آموزشی و در مجموع ۷۶۰ دانشجو است که در ۵ رشته گرایش در مقطع کارشناسی، ۵ رشته گرایش در مقطع کارشناسی ارشد و یک رشته گرایش در مقطع دکتری، مشغول به تحصیل هستند.

در حال حاضر، این دانشکده دارای ۳۰ عضو هیأت علمی تمام وقت و تعداد زیادی مدرس پاره وقت، در دانشکده مشغول به خدمت می باشند.

دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی
گروه آموزشی رشته تحصیلی کارشناسی کارشناسی ارشد دکتری
زبان و ادبیات عرب زبان و ادبیات عرب [icon name=”check” class=”” unprefixed_class=””] [icon name=”check” class=”” unprefixed_class=””]
ادبیات انگلیسی و زبانشناسی زبان و ادبیات انگلیسی [icon name=”check” class=”” unprefixed_class=””] [icon name=”check” class=”” unprefixed_class=””]