عقد تفاهم‌نامه مابین دانشگاه کردستان و دانشگاه علوم کاربردی ساحل غربی آلمان

اشخاص حاضر در عکس به ترتیب از چپ به راست: ۱- خانم آنجه کورتالس، رئیس دفتر روابط بین الملل دانشگاه علوم کاربردی ساحل غربی آلمان، ۲-پروفسور هانو کیرش، رئیس دانشگاه علوم کاربردی ساحل غربی آلمان، ۳-پروفسور حسن بیورانی، دانشگاه کردستان، ۴- پروفسور راینر شوت، معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه علوم کاربردی ساحل غربی آلمان

تفاهم‌نامه همکاری‌های تحقیقاتی و آموزشی بین دانشگاه علوم کاربردی ساحل غربی (آلمان) و دانشگاه کردستان با حضور آقای پروفسور راینر یوهانس شوت معاون پژوهشی و تکنولوژی و خانم آنجه کورتالس مدیر دفتر روابط بین‌الملل آن دانشگاه و آقای پروفسور حسن بیورانی معاون پژوهشی دانشگاه کردستان، در دفتر آقای پروفسور شوت به امضاء رسید.  بر اساس این تفاهم نامه دو دانشگاه در زمینه های زیر به توافق رسیدند:

• تبادل سالانه دانشجو، اعضای هیات علمی و محققین
  • تبادل داده و اطلاعات علمی
  • انجام پروژه های تحقیقاتی، اختراعات، و چاپ مقالات مشترک
  • برگزاری کنفرانس‌ها، کارگاه‌ها و سمینارهای مشترک
  • شرکت در دوره‌های آموزشی طرفین با تسهیلات و بدون دریافت هر گونه شهریه‌ای

این تفاهم‌نامه نتیجه مذاکرات انجام گرفته توسط آقای دکتر بیورانی در طول دوره تحقیقاتی تابستانی ایشان در آلمان و به دنبال دعوت ایشان جهت بازدید و مذاکره در روز سوم مهرماه  ۱۳۹۶ به امضاء طرفین رسید.