تغذیه

اداره تغذيه با هدف تهيه، پخت و توزيع غذاي سالم و بهداشتي در جهت ارتقاي ايمني غذا و سلامتي جسمي و روحي دانشجويان عزيز انجام وظيفه مي‌نمايد و با اين اقدامات مي‌كوشد از طريق ارائه غذاي مناسب و بهداشتي با رعايت ارزش غذايي و توزيع بهداشتي آن رضايت خاطر دانشجويان را فراهم نمايد. درحال حاضر امور تهيه، پخت و توزيع غذاي دانشجويي بر اساس برنامه پنجم توسعه  اقتصادي به بخش خصوصي واگذار گرديده و اداره تغذيه نظارت عاليه بر عملكرد پيمانكار در سلف سرويس‌ها دارد. دانشگاه کردستان در هر شبانه روز 3 وعده غذایی را با نازل­ترین قیمت در اختیار دانشجویان قرار می­دهد. تمامی دانشجویان دانشگاه کردستان از جمله دانشجویان بین­الملل می­توانند از طریق لینک زیر غذای روزانه خود را رزرو نمایند.
لینک رزرو غذا:  http://food.uok.ac.ir/
 
نام سالن غذاخوری Head ظرفیت
سلف سرویس مرکزی سالن بالا - برادران 140
سلف سرویس مرکزی سالن پایین - برادران 220
سلف سرویس مرکزی سالن خواهران 320
سلف سرویس کشاورزی سالن برادران 450
سلف سرویس کشاورزی سالن خواهران 400
سالن اساتید و کارمندان Text 150
جمع کل Text Text
دانشگاه کردستان علاوه بر داشتن 2 غذاخوری عمومی، دارای 2 رستوران خصوصی نیز می­باشد، که اولی در ساختمان مجاور سلف سرویس دانشکده علوم انسانی و اجتماعی و دومی در مجتمع خوابگاهی دخترانه فرشتگان قرار گرفته است.

برای کسب اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه فرمایید:
https://www.uok.ac.ir/fa/vice-chancelleries/student-affairs/dining-system-guide.aspx